За мен

Здравей, страннико! 😋

Радвам се и ти благодаря, че си читател на моя блог! Казвам се Анджелика и съм на 27, ноо по-скоро отиват към 28. По образование съм компютърен инженер, но като знам какъв инженер съм, ме е страх да ида на лекар (дет’ има една приказка) 🤭. По професия към момента съм мама, 24 часа, 7 дни в седмицата. Няма да казвам от къде съм, защото или ще ми се изсмееш, или няма да ми повярваш, но ще ти споделя, че в момента се подвизавам в града на миньорите, така де, Раднево.

За хобита какво да ви кажа, обичам да чета (😁), да се разхождам из горите, да правя сайта си отново и отново (очевидно), да шия гоблени (нищо, че отдавна не съм), а от сравнително скоро и да плета на една кука.

Какви книги харесвам, ще ти стане ясно от ревютата и другите публикации, които пиша, тъй че няма да навлизам в излишни подробности относно читателските си предпочитания.

Ако си нов в Booksomnia, то ти вероятно не знаеш, че тоя сайт го правя за трети път от нулата. Да, аз съм леко мазохист, но не съжалявам, макар че се надявам този път да е последен.

Ако не си чак толкова нов, може би ще забележиш, че картинките към ревютата вече не са мои авторски снимки. Това е така, защото вече нямам време да измислям и съответно да правя снимки за всяка книга, а при мен действа правилото „или всичко, или нищо“. Ако все пак искаш да видиш мои снимки, инстаграм е мястото.

Та, това е за мен. Ако искаш още нещо да ме попиташ/да ми споделиш/да ми кажеш, за най-сигурно го направи на фейсбук страницата ми, а за още по-лесно цъкни на Messenger иконката в долния десен ъгъл. 😋