Gembox Август: Любов и омраза

Gembox Август: Любов и омраза

Привет, приятели! Днес ще ви поговоря за августовската романтична кутия Gembox, която ме очарова още повече и от юлската.

И така, първото нещо, което се показа, щом махнах панделката и отворих кутията беше.. червено! Да си призная, очаквах да е или червено или лилаво, не знам защо така. Та, първото червено нещо, разбира се, беше персонализираната бележка с лично обръщение, в която са описани артикулите и евентуално какво може да се направи с тях. Не бях прочела нищо освен първия абзац и думичката „чай“ някъде надолу в текста, преди да продължа нататък.

Gembox Август: Любов и омраза - бележка

След като оставих бележката настрани и разгърнах хартията, отдолу отново имаше допълнително картонче, което да предпазва от злополуки. Този път не издържах и махнах първо него, а след това извадих малкото пакетче с чай „Ягодова целувка“, чието съдържание е микс от сушени плодове и растения. Обожавам аромата му! Ухае просто невероятно! Приятелят ми искаше да ми го вземе и да си го закачи в колата като ароматизатор, моля ви се! Как ли пък не. Колкото и да не ми се иска да развалям вида на пакетчето, вероятно ще го направя, тъй като, предполагам, не трае вечно, но със сигурност ще си го презареждам периодично, защото.. ами защото съм влюбена в уханието му.

Gembox Август: Любов и омраза - чай

След като се нарадвах на ароматния чай и най-сетне го оставих настрани, от кутията изскочиха два продукта на Himalaya Herbals. Първият от тях беше балсам за устни Strawberry Shine (4.5гр), съдържащ масло от ягодови семчици и от кайсиева ядка. На опаковката пише, че е без консерванти и изкуствени оцветители, което е чудесно. Самият балсам не ми мирише на ягоди, по-скоро на някакъв друг плод или просто така ухае комбинацията от съставките. Във всеки случай ми харесва. Не е лепкав и се задържа относително дълго без да има нужда от повторно нанасяне. Освен това, цветът му е вишнево червен, като оставя съвсем лек цвят и по устните, но по-скоро ги подчертава, отколкото действително да придава цвят. Харесва ми как ми стои, ако мога изобщо да го кажа по този начин, и със сигурност ще си го ползвам.

Така се увлякох, че без малко да забравя да ви споделя и за втория продукт на Himalaya – гел-паста за зъби Mint Fresh (10мл), която, според описанието в бележката, е комплимент от Himalaya. До момента съм я изпробвала веднъж и не мога да изкажа кой знае какви впечатления. Единственото такова до момента е, че оставя приятен ментов вкус след измиване на зъбите. Малката разфасовка е идеална, ако ви предстои пътуване, тъй като няма да заема почти никакво място в багажа. На мен със сигурност ще ми свърши добра работа.

Gembox Август: Любов и омраза - Himalaya балсам за устни и паста за зъби

Следващия продукт, който извадих от кутията, беше душ гела на Aroma – Strawberry Cream (400мл), който ми дойде тъкмо навреме, понеже този, който използвам, е на привършване. Излишно е да казвам, че ухае на ягоди. Изпробвах го веднъж – за действие нищо не мога да кажа, тъй като го използвах много късно през нощта и не съм обръщала внимание, но това, което прави впечатление е, че ароматът му се задържа и след душа, което си е голям плюс. На 100% ми влиза в употреба.

Gembox Август: Любов и омраза - душ гел

И сега, след като извадих душ гела, от книгата ме деляха само познатите от миналата кутия – бележчица и картонче. Картончето съдържа рецептата за ягодов сладкиш „Наполеон“, която изглежда доста изкусително. Някой ден със сигурност ще я изпробвам. Бележката, от друга страна, отново съдържа отстъпка от следващата кутия, чиято тема е „Цветна феерия“, която аз си поръчах веднага, след като разгледах съдържанието на тази.

Gembox Август: Любов и омраза - рецепта и отстъпка

И, разбира се, идва ред на книгата. Аз предварително знаех коя ще е тя. Не че някой ми е казал, просто се досетих. Това знание, всъщност, ме накара още по-нетърпеливо да я чакам, защото.. ами това е любовен роман от издателство Ибис, все пак. Та, ето я и звездата в кутията – „Игра на омраза“ от Сали Торн. Авторката не ми е позната, но историята изглежда приятна и забавна и въпреки че имам да дочитам друга книга, май ще започна тази.

Gembox Август: Любов и омраза - книга

Това беше августовската доза романтика. Както може би сте се досетили, ароматната тема този път е „ягода“. В бележката към кутията пише, че е свързана по някакъв начин с книгата и аз нямам търпение да разбера какъв точно е той. Бих искала да отбележа, че това, че ароматната тема е свързана с книгата, а червената хартия пък е свързана с ароматната тема (т.е. всичко в кутията е свързано по един или друг начин), ми носи някакъв душевен мир и спокойствие. Аз лично съм нетърпелива да науча коя ще е ароматната тема в кутията за септември. А aко още не смеете да си поръчате Gembox, да знаете, че страховете и притесненията ви са напразни, няма да останете разочаровани. ❤

Gembox Август: Любов и омраза - съдържание

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *