Gembox Юли: НОВО

Gembox Юли: НОВО

Привет, приятели! Надявам се тези от вас, които сте си поръчали юлската кутия Gembox, да сте разгледали вече съдържанието ѝ. В противен случай просто не продължавайте нататък. Решението ми да си поръчам романтичната кутия беше импулсивно. Подозирах коя щеше да е книгата (и познах!) и това ме караше още по-силно да я искам. И реших да се поглезя. Затова си поръчах и Gembox и BOPS и съм супер щастлива и доволна от този факт. ❤

Предварително ще ви предупредя, че в това ревю ще срещате думата „романтично“ до втръсване. Но какво да направя, всичко просто е толкова РОМАНТИЧНО. И да се знае – мнението си е мое и само мое, искрено и лично.

Както сигурно вече сте видели от заглавната снимка, на кутията беше завързана панделка, което я прави една идея по-романтична и лична. Самата кутия също е красива и мисля, че би ми свършила чудесна работа когато се наложи да си пренасям книгите.

И така, първото нещо, което видях, щом отворих кутията, беше персонализираното розово писъмце, в което с подробности са описани артикулите в кутията. Когато стигнах до списъка, оставих листа настрана, за да не си спойлвам какво има вътре. Отдолу имаше нежна розова хартия, която криеше всичко останало от погледа.

Gembox Юли: НОВО - писмо

Първото нещо, което ми попадна пред очите, след като разгърнах хартията, беше малка торбичка с изсушени био розови пъпки от български рози. Не е ли романтично? Миришат си на изсушени рози, леко на подправки и на чай. В писмото има доста примери какво може да се направи с тях, но аз предпочитам да не правя нищо, защото са толкова симпатични и сладки, че не ми се иска да развалям вида им.

Gembox Юли: НОВО - рози

След тях, от кутията извадих лак за нокти. Лакът е на Maybelline New York – Color Show 60 seconds (7мл), като на мен ми се падна цвета Show Time Pink. Първата ми реакция към този артикул не беше особено добра. Толкова е розов! Ако вляза в някой магазин да си избирам лак, никога не бих се спряла на подобен цвят. Като цяло не съм от хората, които се гримират, а за ноктите си избирам по-ненабиващи се на очи цветове. Но все пак реших да го изпробвам на един нокът и взе, че ми хареса как ми стои – нежно и.. романтично! Дори вече си измислих маникюр, остана да се наканя да си го направя. (Тук ще вметна, че цветът ми харесва по-скоро като е някъде на сянка или на изкуствена светлина – изглежда червено-розов, отколкото на слънце – тогава розовото ми е твърде розово.) Съхне бързо, на опаковката пише 60 секунди, но може и да са по-малко. Покрива чудесно само с едно нанасяне. За издръжливост нищо не мога да кажа, на моите нокти не се задържа дълго лак, освен ако не е поставен там от професионалист.

Gembox Юли: НОВО - лак

И такаа, следващото нещо в кутията беше още една грижа за ръцете – крем за ръце Bilka – Rosa Damascena (100мл) с органична вода от българска роза, витамин А и глицерин. Кремът ухае много приятно и – забележете – романтично. Да, точно така! Нежният аромат на рози е прекрасен и се задържа относително дълго. Не оставя мазно усещане и попива бързо. За действие не мога да говоря, пише, че е Anti-Age, но до момента само съм го изпробвала. Ще си го ползвам с голямо удоволствие.

Gembox Юли: НОВО - крем за ръце

Тук бих искала да вметна, че много ми хареса това, че в кутията имаше едно допълнително сгънато картонче, което да разграничава и поне малко да възпира артикулите да се мандахерцат при пренасянето и да се увредят или пък не дай си, Боже, да увредят книгата по някакъв начин. Също така, според мен, темата на кутията е трябвало да бъде не „НОВО“, а „Роза“ или „Българска роза“, защото всичко е толкова розАво. Честно казано, надявам се да не е всеки път всичко в розов цвят, защото, колкото и да е романтично, рано или късно ще ми омръзне.

И така, махнала съм въпросното картонче и какво да видя – още едно картонче плюс малка бележчица. На картончето е напечатана рецептата за „Целувки на дама“, една от рецептите в книгата от кутията. Ще я изпробвам в най-скоро време и ако желаете, ще ви споделя резултата. На бележката пишеше, че получавам 10% отстъпка от следващата кутия и съответно имаше код за отстъпка. Вече дори го използвах като си поръчах кутията за август: „Любов и омраза“.

Gembox Юли: НОВО - бележки

И най-накрая – книгата. Както може би вече сте се досетили, тя е „Любовта е „целувка на дама““ на Елизабета Флумери и Габриела Джакомети. Вече я започнах!

Gembox Юли: НОВО - книга

Това беше юлската Gembox романтика. Ако имате някакви въпроси, ще се радвам да ви отговоря. Нямам търпение да си получа и BOPS-a, а след него и августовската доза романтични глезотийки!

2 коментара

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *