Изпрати ни ревю

Ако искаш да ни изпратиш своето ревю, тук е мястото, където можеш да го направиш. Разбира се, имаме няколко прости правила, които трябва да се спазват, за да бъде то публикувано на сайта ни. А именно:

  1. Ревюто ти НЕ трябва да е било публикувано никъде другаде досега. Ако обичаш да пишеш и искаш да публикуваш работите си, но няма къде, заповядай при нас. Но ако ревюто, което се каниш да ни изпратиш, вече го има публикувано другаде, няма да бъде публикувано тук, тъй като се стараем да предлагаме уникални не повтарящи се мнения на нашите читатели.
  2. Ревюто ти трябва да спазва добрия тон. Т.е. без обиди към автори, книги, чужди мнения и т.н. Ако нещо не ти харесва – обоснови се, избягвайки цинични думи и изрази.
  3. Ако книгата, за която си ни изпратил ревю, отговаря на горните условия, но все още не сме я прочели, е възможно публикуването му да бъде забавено, но не и забравено. Чели сме много книги, но има и премного такива, които не сме. Така че, ако ни изпратиш ревю със спойлери на книга, която не сме чели, но искаме да прочетем, вероятно няма да го отворим преди някоя от нас да е прочела въпросната книга. Във всеки случай ще те уведомим за това.

За да ни изпратиш ревю, попълни следните полета:
* Полето е задължително.