Забележителната любовна история на незабележимата Уила Дун

Здравей, скъпи ми читателю! Днес ще ти разкажа мнението ми за книга номер две от поредицата „Ларк Коув“ на Девни Пери. Бях любопитна да я прочета още щом прочетох „Неуверена“. Интересно ми беше как Уила ще „подреди“ Джаксън и как ще се развие историята им. Със сигурност не останах разочарована.

„Незабележима“ е уникална любовна история, а Уила е уникална сама по себе си. Тя е пример за това как едно ученическо увлечение може да продължи с години, години на копнежи и блянове, и да не престане дори когато копнежите се превърнат в реалност. Въпреки че е на двадесет и шест, Уила през повечето време ми се струваше като да е на шестнадесет със своята свенливост, неопитност и непрекъснато изчервяване. Много е сладка. Беше очарователно да наблюдавам любовните ѝ трепети и почти успях да усетя пеперудите в стомаха ѝ. Страшно харесах образа ѝ, върна ме с години назад в едни страхотни времена.

Джаксън е добър мъж, но хич го няма що се отнася до отношенията между хората. Откровено казано си е слепец, докато една рисунка не отваря очите му и не го кара най-сетне да прогледне. Имайки предвид, че никога през живота си не е ухажвал жена, бих казала, че се справи блестящо с Уила – малките жестове бяха разтапящи. Без да издавам нищо от сюжета, ще спомена, че допълнителната интрига, която е неизменна част и този път, се върти около него.

„Незабележима“ е роман, с който ще изживееш тръпката на влюбването и вълнението от новата връзка. Пеперуди ще пърхат в стомаха ти докато четеш, а накрая ще си заразен с щастието на Уила и Джаксън, прелиствайки последните страници, ухилен до ушите. С тях ще се забавляваш, ще се ядосваш, ще се изненадваш и ще се радваш, а после ще питаш за още. В книгата има любов от най-различни видове, има дори омраза, има и неочаквани обрати, а също и възмездие. Нищичко не ѝ липсва. Освен всичко това, историята съдържа и важни житейски уроци.

Лесно е да обичаш някого, когато времената са добри. Истинската любов е да се държите един за друг, когато времената не са.

Та, ако още не сте си избрали плажно четиво, или просто искате да прочетете нещо хубаво, то доверете се на „Незабележима“ от Девни Пери.

Сърдечни благодарности към издателство Егмонт, че ми предоставиха възможността да проследя историята на Уила и Джаксън отблизо! ❤

Ревюта на другите книги от тази поредица

За книгата

Девни пери - Незабележима

Незабележима

Ларк Коув #2

Оригинално заглавие Timid
ISBN 9789542722786
Издателство Егмонт
Година на издаване 2019
Брой страници 480
Цена 17.90 лв.
GoodReads

Уила Дун винаги е била стеснителна. Нейното деликатно присъствие и ненатрапчива увереност са неща, които тя винаги е харесвала у себе си, но що се отнася до привличане на вниманието на Джаксън Пейдж, те са абсолютно безполезни.

Уилоу, Уило… Той така и не успява да запомни правилно името ѝ – в продължение на цели девет години. През цялото това време Уила наблюдава отстрани как барманът дави демоните си в алкохол и секс, докато една вечер той най-накрая я забелязва.

Въпросът е дали не е настъпил моментът Уила да сложи край на увлечението си? И дали Джаксън Пейдж ще ѝ позволи да го забрави?


може да харесаш също