Нещо повече от любов - Джули Джеймс

За истинските неща в живота в „Нещо повече от любов…“

Джули Джеймс си я харесах още при първата ми среща с нея, когато прочетох „Неочаквано едно лято“. Спечели ме със страхотния си и забавен стил на писане, който хем те разсмива, хем те разтапя. Историите ѝ не са сладникави и блудкави, а са леки, сладки и романтични, перфектни за отпускане четива.

„Нещо повече от любов…“ е книга за важните неща от живота. Чрез тази история авторката нагледно ни показва, че парите не са всичко, че трябва да подредим правилно приоритетите си в живота и да обръщаме внимание на истинските неща, като приятелите, семейството и любовта. Историята ни е поднесена с хумор, не е емоционално натоварваща и „ревлива“. Героите са силни персонажи, не предизвикват излишни драми, което аз силно оценявам в една история. Тук ще вметна, че много ми хареса, че в тази книга пътищата на героите ни се пресичат с героите от „Неочаквано едно лято“ и „През онази нощ“. Срещаме Форд преди познанството му с Виктория, а Райлин разказва за Кайл и невероятно трогващото му предложение за брак.

Брук е амбициозен преуспяващ главен юрист в издигаща се компания, който сам си е проправил пътя до върха с много труд и пот на челото. Възхищавам се на амбициите на хора като нея, как със зъби и нокти постигат успехите, за които са мечтали. Моите амбиции се свеждат до прочитането на колкото се може повече книги до края на живота ми. 😁 Родителите на Брук за пример за родители, такива каквито трябва да бъдат. Въпреки неголемите си възможности, са ѝ предоставили подходящо образование и са правили каквото е било нужно, за да ѝ дадат добър старт за постигане на професионалните ѝ цели.

Кейд е бивша футболна звезда и успешен прокурор, който доста си го бива в работата. Не е имал най-доброто детство, но е извлякъл най-доброто от него. Но е платил с цената на емоциите си. В живота му едновременно нахлуват двама души, които по един или друг начин го обръщат с краката нагоре. Но и го правят по-хубав.

Още от първата им среща си проличава, че са един за друг. Поне аз така го усетих. Саркастичните забележки и подмятания и насладата, която и двамата изпитват от тях, бяха само един от всички сигурни знаци, че комбинацията Брук – Кейд ще е перфектна. Както и се оказа. Хареса ми как се развиха отношенията между тях – от искрите, които прехвърчаха, когато се видяха за пръв път, до любовните им признания един към друг. Романтиката, еротиката и драмата са отлично премерени, нито едното не става досадно в някой момент. И Брук, и Кейд са зрели хора и решават проблемите си по зрял начин, без да се дърпат излишни лукуми. И въпреки че и двамата си мислят и вярват, че това между тях е нещо неангажиращо, когато осъзнават какво в действителност значат един за друг, имат смелостта да го признаят.

Последно ще спомена, но не и на последно място – корицата. Издателство Ибис отново са се постарали и ни поднасят „Нещо повече от любов“ в изключително красива корица, която си отговаря на 100% със съдържанието – от тъмно русата коса на Брук до обстановката в ресторанта и изгледа през прозорците. Това определено им печели бонус точки.

За финал ще изкажа огромните си благодарности на издателство Ибис за предоставената възможност! Много бих се радвала да прочета и останалите истории от поредицата „FBI/US Attorney“ и особено книгата за Камерън и Джак, които също срещаме в „Нещо повече от любов“. Ако съдя по малкото моменти, в които се включиха, историята определено се очертава да е забавна! ❤️

Повече информация за книгата

Нещо повече от любов

FBI/US Attorney - #4


Джули ДжеймсISBN:

9786191571918

Издадена през:

2017 година

Издадена от:

Издателство Ибис

Жанр:

Съвременна романтика

Страници:

284
Goodreads

Бивша футболна звезда, а сега един от водещите прокурори в Чикаго, Кейд Морган е готов на всичко, за да спипа корумпиран щатски сенатор, което означава, че се нуждае от помощта на Брук Паркър. Като главен юрист на верига ресторанти, тя разполага с възможността да скрие подслушвателно устройство на масата на сенатора в едно от луксозните заведения на компанията, така че агентите на ФБР да могат да чуят разговора му. Единственото, което Кейд трябва да стори, е да убеди Брук да им сътрудничи, а той не се бои да използва както своя чар, така и влиянието на поста си, за да го постигне.

Kато опитна бизнес дама, Брук е наясно, че трябва да съдейства на Прокуратурата, дори ако това означава да работи заедно с Кейд. Зад саркастичните подмятания, прехвърчащи между двамата, определено се крие наелектризиращо привличане, ала Брук е твърдо решена нещата да не стигнат по-далеч. Кейд е съгласен… докато един неочакван обрат на събитията не хвърля живота му в смут. Той осъзнава, че иска нещо повече от просто приятно изкарване с единствената жена, в която би могъл да се влюби неустоимо…

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *