За мен

me

Ето ме и мен 🙂 Името ми е Анджелика, но някои от вас може би вече го знаят. Родом съм от Каспичан и си работя от вкъщи, а към момента моето вкъщи е променлива величина. 😄Занимавам се предимно със сайтове, а booksomnia е най-любимата ми рожба.

Както можете и сами да се досетите – обичам най-вече книгите ❤️ Въпреки че не излизам често, обичам също да се разхождам из природата, из горите и общо взето из разни красиви места. Обичам да творя, макар че много рядко ми идва музата за такива неща ☺ През свободното си време чета, пиша, снимам, а от време на време разцъквам и небезизвестния Counter Strike.

Booksomnia се роди като феникс от пепелта на The Book Chasers, след като моето блог-другарче си направи собствен блог. Тъй като винаги ще свързвам старото име с нещо, което е общо, реших да го сменя и да преобразя блога изцяло.

Не пиша ревю на всяка книга, която прочета, защото невинаги имам какво да кажа. И може би мааааалко следвам принципа „ако нямаш нищо хубаво за казване, по-добре не казвай нищо“ 😇

И така, това съм аз, това е моят блог и се надявам да ви хареса. Желая ви много усмивки и приятно четене! 🙃